Het Vierkant van Saturnus 2023 2024

Het Vierkant van Saturnus
Ook wel numerologische horoscoop of Kabbalistische horoscoop genoemd.

Iedere planeet heeft een vierkant, maar Saturnus heeft het meest magische. Deze is tevens het moeilijkste te ontcijferen, want dit vierkant gaat namelijk over onze levenslessen.
Het vierkant of de kubus, hoort ook bij de planeet Saturnus. Ook het metaal lood kunnen we verbinden met deze planeet.

Spreekwoorden die we bij het vierkant tegenkomen zijn:
– Uit zijn vierkant zijn
– Vierkant de waarheid zeggen
– Uit het lood geslagen
– Het laatste loodje…
– Iemand vierkant uitlachen
– Met lood in de schoenen
– Het loodje laten hangen

Er kan dan ook gesteld worden dat het vierkant van Saturnus het meest moeilijke, maar ook het meest magische vierkant is, aangezien we hier onze levenslessen in kunnen ontdekken.
Dit vierkant zal ons inzicht geven met welke talenten wij op aarde gekomen zijn en wat nu in dit leven onze levensopdracht is, maar vooral zal het ons de weg wijzen die wij mogen/kunnen volgen om onze levensopdracht te vervullen. Het geeft zicht op het plan van de Ziel. Het kan heel vruchtbaar zijn, om neer je leven te kijken, vanuit het gezichtspunt van het zielsplan. Wat kom je hier doen, ontdekken, leren, ervaren en/of rechtzetten en wat bracht je mee aan bagage voor je reis? Als je antwoord op een paar van deze vragen kunt krijgen, dan zal je heel anders omgaan met de dingen die jou lijken te overkomen in jouw leven en meer vrede hebben met wie je bent en het leven dat je leidt. Je kunt dan meewerken met wat de bedoeling is, in plaats van je ertegen te verzetten. Daardoor kun je meer vreugde gaan ervaren en jouw levensbestemming vorm geven.
In deze workshop zullen wij in 2 lesdagen leren om ons persoonlijke vierkant te maken (en/of van onze huisgenoten) aan de hand van onze geboortedatum. Tevens zullen we op de tweede dag met een uitgebreide kaartlegging kijken (geen Tarotkennis vereist!) op welke manier wij op dit moment onze levensopdracht vorm geven.
Duur: 2 lesdagen

Tijdstip: 11.00 uur tot 17.00 uur

Plaats: De Wielder, Dorpsstraat 3 Etten

Kosten:  € 225,00
Data: :   26-05-2024 en 09-06-2024

Inschrijfformulier :Vierkant van Saturnus 2024